sivun kuva Hyödyllisiä Linkkejä - Hyödyllisiä Linkkejä

Jotta voisimme väitellä ja keskustella uusimmista uutisista ja maailman tapahtumista ystävien ja tuttavien kanssa, on tärkeää pysytellä ajan tasalla tarkistamalla tiedot luotettavasta tietolähteestä.

Uutta Helsinkia sivustolla jaetaan säännöllisesti hyödyllisiä linkkejä, joissa on luotettavaa tietoa. Muista tutustua niihin.

BBC News

Tätä sivustoa pidetään maailman suurimpana julkisena palveluntarjoajana, joka pitää lähestymistään itsenäisenä ja puolueettomana. Tällä sivustolla lukijat saavat pääsyn hyödyllisiin tietoihin kaikesta mitä tapahtuu Yhdistyneessä Kuningaskunnassa ja ympäri maailmaa.

The Telegraph

Tämä Yhdistyneessä Kuningaskunnassa sijaitseva sanomalehti on yksi suurimmista painetuista ja verkkouutisiin perustuvista alustoista. Mitä tahansa tapahtuukin juuri nyt, Telegraphilla on faktatarkistettu raportti valmiina lukijoilleen paljon nopeammin kuin muilla sivustoilla.

CNN

Tämä yhdysvaltalainen yleisradioyhtiö on omistautunut jakamaan kaikkea, mitä maailmalla tapahtuu. Täynnä uutisia elämäntavoista, rahasta, terveydestä, politiikasta ja paljon muusta, CNN.com on varmasti yksi maailman suurimmista yleisradioyhtiöistä.

Forbes

Tämä sivusto on omistautunut jakamaan uutisia, artikkeleita, tutkimuksia ja listauksia kaikesta mitä maailmalla tapahtuu. Forbes on hyvä tietolähde rahoituksesta, teknologiasta, terveydestä, elämäntavoista ja maailman uutisista.

The Guardian

Tätä verkkosanomalehteä pidetään yhtenä internetin suurimmista tietolähteistä. Guardian keskittyy jakamaan puolueetonta ja luotettavaa tietoa kaikista viimeaikaisista tapahtumista maailmalla.

Huffington Post

Tämä sivusto on paljon enemmän kuin vain verkkouutisiin keskittynyt alusta. Sen nettiversio on yksi maailman suosituimmista. Riippumatta siitä, mitä ihmiset saattavat ajatella, Huffington Post on johtava uutislähetysalusta, joka on keskittynyt uutisiin, ajankohtaisiin tapahtumiin, terveyteen, sotaraportteihin ja muihin uutisiin.

NPR

Tämä yleisradioyhtiö on yksi parhaista muiden joukossa, koska se kattaa kaikki tämän hetkiset tapahtumat puolueettomasti, riippumattomasti ja luotettavasti. NPR:llä on yksi suurimmista toimittajaryhmistä, jotka ovat omistautuneet jakamaan tietoa suoraan lähteestä sen radio- ja nettialustoiden kautta.

Nämä linkit ovat käteviä silloin, kun etsit tietoa ja faktoja viimeaikaisista uutisista, sillä ne ovat luotettavia asiantuntijasivustoja tällä alalla. Valmistaudu ja aloita selaamaan näitä mahtavia sivustoja selvittääksesi mitä maailmalla tapahtuu.