sivun kuva Ryhdy meille kirjoittajaksi - Ryhdy meille kirjoittajaksi

Kaikki maailman tapahtumat on kerrottava ja raportoitava puolueettomasti ja riippumattomasti. Siksi Uutta Helsinkia pyytää sen lukijoita ja muita maailman uutisista kiinnostuneita liittymään kirjoittajatiimiimme auttaakseen meitä pitämään sivustomme toiminnan yllä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tavoitteenamme on saada sivustomme kasvamaan ja tavoittamaan laajemman yleisön.

Voidaksemme saavuttaa tämän tavoitteen, me tarvitsemme sinun apuasi. Jos tykkäät pysyä ajan tasalla uusimmista uutisista, joita tapahtuu ympäri maailmaa, ja kirjoittaminen on sinun juttusi, on aika hakea tätä työtä.

Aloittelevana uutispohjaisena lehtenä, Uutta Helsinkialta puuttuu vielä tarvitsemansa henkilöstö, joka pitää sivun toiminnassa ja lisää uutta sisältöä säännöllisesti.

Valintaprosessi on yksinkertainen ja siinä on kolme vaihetta: hakemus, toimituksen tarkastelu ja faktatarkistus, jotta löytäisimme hyviä uusia artikkeli-ideoita ja houkuttelevia uutisraportteja.

Hakemus

Lähetä meidän sähköpostiosoitteeseemme 500+ sanan mittainen sisältö, joka käsittelee valitsemaasi aihetta. Kun olet lähettänyt tiedoston, saat sähköpostiviestin, joka kertoo, että olet hakenut avoinna olevaa paikka ja olemme vastaanottaneet hakemusartikkelisi.

Toimituksen tarkastelu

Meidän päätoimittajamme tarkistaa tiedoston kieliopillisten ja rakenteellisten virheiden varalta. Me otamme vastaan hakemuksia kirjoittajilta mistä tahansa päin maailmaa.

Faktatarkistus

Tässä vaiheessa prosessia meidän sisältöeditorimme tarkistaa artikkelisi vertaamalla muita uutisia, jotta voimme havaita väärät faktat ja tiedot ennen julkaisemista.

Meidän työskentelyaikataulumme ovat joustavia, koska sinun ei tarvitse siirtyä pois kotoasi voidaksesi työskennellä. Uutta Helsinkia sivusto on juuri aloittamassa matkaansa internetissä ja se keskittyy tarjoamaan erinomaisia ja luotettavia uutisia. Haluatko auttaa meitä kasvamaan? Täytä hakemus ja tule meille töihin.