sivun kuva Tietoa meistä - Tietoa meistä

Uutta Helsinkia on uutisten toimituslehti, joka tarkoituksena on jakaa viimeisemmät uutiset siitä, mitä juuri nyt tapahtuu Suomessa ja ympäri maailmaa.

Me olemme keskittyneet jakamaan puolueettomia raportteja, jotka liittyvät rahoitukseen, ympäristöasioihin, politiikkaan, terveyteen, teknologiaan, tieteeseen, trendeihin ja muihin mielenkiintoisiin aiheisiin.

Vaikka Uutta Helsinkia toimii pienellä henkilökunnalla, olemme intohimoisia jakamaan ja levittämään viestimme tasapuolisesti kaikille. Sivustoamme päivitetään säännöllisesti jakaaksemme raportteja kaikkein tärkeimmistä tapahtumista, joita on ympäri maailmaa.

Teknologiset herkut

Lehdellämme on laaja valikoima multimediatekniikoita, kuten suoratoistovideot, hakukelpoiset arkistot, taustatiedot ja äänipaketit. Nämä ominaisuudet mahdollistavat kaikenikäisille ihmisille mahdollisuuden käyttää kaikkea verkkosivuillamme jaettua sisältöä.

Palvelut

Uutta Helsinkia on katettu kiireisille ihmisille ja kaiken tasoisille opiskelijoille, jotka haluavat tietää lisää maailmalla tapahtuvista viimeisimmistä tapahtumista lukien puolueettomia kirjoituksia käsitellystä aiheesta.

Vaikka me olemmekin pieni lehti, olemme avanneet virallisen mobiilisovelluksen auttamaan kiireisiä ihmisiä pysymään ajan tasalla viimeisimmistä tapahtumista helposti heidän ollessaan liikkeellä.

Sovelluksessa on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja se on yhteensopiva Android- ja iOS-laitteiden kanssa, mikä auttaa lukijoita hallitsemaan sisältöä, jonka he haluavat jakaa, tallentaa tai ladata mihin tahansa laitteeseen.

Tämä uusi strategia on kätevä niille, jotka tykkäävät tarkistaa viimeisimmät uutiset, jotka on selitetty tarkasti ja yksityiskohtaisesti, tehden niistä kaikille helpompia seurata.

Uutta Helsinkia tarjoaa myös tilaussuunnitelmia kaikkein omistautuneimmille lukijoillemme. Tilaajat saavat täyden pääsyn kaikkeen sisältöön, jonka olemme valmistelleet lehteen.

Tilaamalla Uutta Helsinkia, lukijat saavat myös kuukausittaisen uutiskirjeen, joka on täynnä mielenkiintoista sisältöä, jota ei ole vielä julkaistu.

Uutiskirjeessä lukijat saavat myös monenlaisia artikkeleita, joissa käsitellään muun muassa sellaisia aiheita kuin julkkisjuorut, muoti, ja jopa ruoka. Söpöjä kissavideoita ja lisää epävirallista sisältöä jaetaan myös uutiskirjeissä.

Tavoitteet ja suunnitelmat tulevaisuudelle

Meidän tärkein tavoitteemme on tulla luotettavaksi ja tunnetuksi uutissivustoksi pitämällä itsemme puolueettomana, sillä tiimimme on intohimoinen toimittamaan uutisia mahdollisimman objektiivisella tavalla.

On tärkeää tarkistaa kaikki faktat ennen uutisten lähettämistä, jotta vältytään väärän tiedon levittämisestä ihmisille, mistä voi aiheutua sekaannusta ja väärää tietoa.

Mauricio Edmonds, toimitusjohtaja